مواد لازم:
گوشت گوسفند: 8 تکه متوسط
سیب زمینی آب پز شده: 4 عدد کوچک
گوجه فرنگی : یک عدد کوچک
رب: یک قاشق غذاخوری
روفن: به مقدار نیاز
نخود : سه چهارم پیمانه
فلفل سبز: یک عدد
ادویه( نمک ، پودر فلفل، زردچوبه- استوت) به مقدار لازم
پیاز : یک عدد متوسط
آب :سه کاسه یا چهار و نیم پیمانه
طرز تهیه :
1- اول تکه های گوشت را خب میشوریم و با یک قاشق غذاخوری نمک و نصف پیاز ( که درشت خرد شده) و آب در زودپز میگذاریم 15 دقیقه جوش بیاید بعد حرارت را کم میکنیم و 45 دقیقه میگذاریم بپزد
2- سیب زمینی آب پز شده را پوست میکنیم.
3- پیاز را ریز خرد کرده در روغن با زردچوبه تفت داده با کمی پودر فلفل و استوت طعم دارش میکنیم .
4- گوجه را ریز خرد کرده میگذاریم روی حرارت بماند تا چیزی شبیه رب شود.
5- نخود را اضافه کرده رب را به موادمان میافزاییم.
6- فلفل سبز را به همراه آب گوشت و گوشتهای پخته شده به موادمان افزوده حرارت را زیاد میکنیم تا حدود دو سه دقیقه بجوشد.
7- سیب زمینیهای پوست کنده شده را به مواد افزوده زیر حرارت را کم میکنیم و میگذاریم آبگوشتمان جا بیفتد.
عه چرا
نه شما وضتون خوبه
8 تیکه گوشت واسه 2 نفر
ما دیگه فوقش 3 تیکه گوشت با یه دنبه میندازیم واسه 3 نفر
اختلاف طبقاتی میگن همینه ها
خواستیم کلاس کارمون بیشتر باشه شما جدی نگیر