کیک هویج آمریکایی که ما اون را با عنوان کیک هویج و نارگیل میشناسیم
مواد لازم :
تخم مرغ :4 عدد
آرد: یک و یک چهارم لیوان
روغن : نصف لیوان
هویچ رنده شده: یک و سه چهارم لیوان
پودر نارگیل : یک لیوان
گردوی خرد شده : نصف لیوان
شکر: یک لیوان
دارچین: یک قاشق مرباخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
پکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس شکلات:
آب داغ: یک استکان
شکر: 2 استکان
پودر کاکائو : یک استکان
طرز تهیه سس شکلات:
پودر کاکائم و آب داغ و شکر رو در همزن ریخته و خوب هم می زنیم تا حدی که شکر کاملا حل شود بعد توی یخچال می گذاریم و بعد از آماده شدن کیک از استفاده می کنیم این مایع روی انواع بستنی ها و کیک ها تا 6 ماه قابل استفاده است
طرز تهیه کیک:
1- تخم مرغها و شکر و روغن رو خوب مخلوط میکنیم بهتره برای تهیه این نوع کیک از همزن دستی استفاده کنیم
2- بعد هویچ گردو و پودر نارگیل رو به مواد اضافه میکنیم
3- دارچین و نمک و پکینگ پودر و آرد رو الک کرده آروم آروم به موادمان می افزاییم
4- مواد رو هم می زنیم تا کاملا یکدست بشه بعد قالب رو چرب کرده در قالب می ریزیم البته برای این نوع کیک من قالب 20 سانتی مستطیلی رو ترجیح میدم خیلی قشنگ تر و شکیل تر در میاد
5- کیک من با درجه حرارت 180 به مدت 30 دقیقه پخت البته نمیدونم شاید از فر من باشه ولی مامانم اینا با 180 حدود یک ساعت طول میکشه تا بپزه
امیدوارم این کیک رو درست کنید و خوشتون بیاد نوش جونتون دوست جووونام