X
تبلیغات
رایتل

آرزوهای شیشه ای

قبلا وبلاگی با عنوان قور قوری جون و بافتنی فعالیت میکردم به آدرس leisurearts.blogfa.com

کو کو سیب زمینی توپی

 




 

 

مواد لازم


سیب زمینی آبپز 3 عدد


هویج آبپز 2 عدد


تخم مرغ 1 عدد


|آرد سوخاری به میزان لازم


طرز تهیه خیلی ساده ست مثل کو کو سیب زمینی همیشگی فقط هویج رو یا باید همراه سیب زمینی رنده و مخلوطش


کنید یا  توی یه  ظرف جداگونه رنده اش کنید و تخم مرغ رو توی یه پیاله هم بزنید و نصفش رو به هویج و نصفش رو به سیب


زمینی ها بزنید.نمک و فلفل و زردچوبه و اگه دوست داشتین پودر سیر و ... بزنید.پیشنهاد میکنم که توی مایتون پودر سیر و


شوید خشک حتما بزنید و از طعم خوبش لذت ببرید حتی اگه سیر دوست ندارید این ترکیب طعم خاصی به غذاتون میده که


کمتر شبیه به سیره.


1- حالا قدر یه گردو بزرگتر توی دستتون برداشته و گرد کنید. بعد بازش کنید و توش قدر فندوق از مایه هویج بگذارید می


تونید مغز گردو هم بگذارید و گلوله اش کنید طوری که هویجها بمونه وسط توپک سیب زمینی تون.



2- میتونید مایه هویج رو قاطی باقی مواد کنید که اونم عالی میشه.





 

 

پیشنهاد نگین خانم :


1.می‌تونید  قسمت وسطش رو از فلفل دلمه- سبزیجات معطر- گردو- زرشک- پیاز داغ- گوشت قلقلی سرخ شده- پنیر پیتزا-


مخلوط پنیر خامه ای و ریحون یا  خیلی چیزهای دیگه که دوست دارید یا تو خونه دارید پر کنید.


2.حالا توی یه پیاله آرد سوخاری بریزید و توپکها رو دونه دونه توش بغلطونید تا یه کاور نازکی از پودر روشون رو بگیره. طعم


پودر سوخاریتون توی مزه غذاتون خیلی تاثیر گذاره.


3.میتونید 15 دقیقه توی یخچال بگذارید و بعد سرخشون کنید یا همون زمان. البته یادتون باشه اگه مایه تون استراحت کنه


بهتره.


4.می تونید با اضافه کردن کمی فلفل سیاه و پودر سیر به  آرد سوخاریتون طعم خاصی بدید 


 

توضیح نگین خانم :


این غذا می تونه یه پیش غذای خوب برای مهمونیهاتون باشه. هم سفره پر کنه و هم کم خرج و خوشمزه.


 

یادم باشه فردا برای عصر حتما درست کنم


برگرفته ازشف نگین


برچسب‌ها: عصرانه- آشپزی
تاریخ ارسال: شنبه 29 فروردین 1394 ساعت 23:57 | نویسنده: مسی | چاپ مطلب
نظرات (5)
پنج‌شنبه 3 اردیبهشت 1394 21:03
millad
امتیاز: 0 0
لینک نظر
وااااااا
معلومه اثر میکنه
مگه ما دختریم اثر نکنه؟
پاسخ:
اختیار دارین داداشی دخترا ک تو بیلچه املت نمیخورن بخورن سه سوته منفجر میشن
چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394 11:12
millad
امتیاز: 0 0
لینک نظر
دست شوما درد نکنه
مگه مرگ موش ریختم توش مصموم شم ااااااااا
خیلی هم خوشمزه شده بود و خیلی مفید برای سلامتی
بعله
پاسخ:
صد البته ک مفید بود و هزار البته ک خوشمزه هر چی نباشه دست پخت شوما بوداااا دست پخت مرد جماعتم حرف نداره
سه‌شنبه 1 اردیبهشت 1394 18:48
مرتضی
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام.
با کلی تاخیر سال نو مبارک
امیدوارم حالتون خوب باشه خوبتر از آنچه ابتدای وبلاگ فرمودید.
خوشحالم که دوباره فعال هستید.
شاد و پایدار باشید........
پاسخ:
سلام داداشی سال نوی شما هم مبارک و خیلی خوش اومدین
یکشنبه 30 فروردین 1394 21:46
الهام
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام عزیزم. قالب وبمو عوض کردم. ببخشید که باعث ناراحتی شما شده بود.
به به چه کوکوی خوشمزه ای. یه تنوع برای طعم کوکو سیب زمینیه. نوش جان
پاسخ:
خیلی خوش اومدین به وبلاگم بانو
خیلی ممنون ک رسیدگی کردین بانو !!!
ولی متاسفانه وبتون کلا باز نمیشه
یکشنبه 30 فروردین 1394 16:29
millad
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام ممنون
دست شوما درد نکنه
تهیه میکنم میخونم
ایشالله که کمکم کنن


اییییی هویج تو کوکو؟
دوس ندارم که
ولی دیروز خودم یه کوکو جدید کشف کردم
اسمشم گذاشتم کوکو ورزشکاری
امممم موادشم سویا
بادمجان
سیب زمینی
پیاز
پودر سوخاری جعفری وپیازچه کمی
و زردچوبه و پودر کاری کمی هم ارد واسه اینکه وا نره
واییی اصن عالی شده بوت
پاسخ:
این چی بود دیگ مسموم نشدی که خدایی نکرده ؟!!؟؟؟
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد