X
تبلیغات
رایتل

آرزوهای شیشه ای

قبلا وبلاگی با عنوان قور قوری جون و بافتنی فعالیت میکردم به آدرس leisurearts.blogfa.com

عدس پلو



People live,

People Die,

People laugh,

People cry,

some give up,

some will try,

some say hi,

some say bye

others may forget u ,

But never will I



مردم زندگی می کنند

مردم می میرند

مردم میخندند

مردم گریه میکنند

برخی تسلیم می شوند

برخی سعی خواهد کرد

برخی می گویند که سلام

برخی می گویند خداحافظ

دیگران ممکن است تو را فراموش کنند

اما من هرگز






 
 

مواد لازم

برنج :دو پیمانه

نمک و فلفل و ادویه : به مقدار لازم

استوت: به مقدار لازم

دارچین : 2 قاشق چایخوری

روغن : به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده: یک بسته

سویا : نصف پیمانه

عدس: یک پیمانه

پیاز متوسط: یک عدد

 رب: 2 قاشق غذا خوری

آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه

1- برنج را بعد از شستن در آب ولرم و نمک می خیسانیم - حدود 4 ساعت

2- عدس را در روغن تفت داده به آن نمک و فلفل و استوت و دارچین اضافه می‌کنیم

3- گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده تفت می دهیم و نمک و استوت و دارچین را اضافه کرده کنار می گذارم

4- سویا را با پیاز داغ سرخ کرده هر سه را با هم مخلوط کرده  در ظرفی جداگانه رب و آبلیمو و مقدار کمی پودر فلفل و آب داغ را قاطی کرده روی مواد اضافه کرده می‌گذاریم روی حرارت خودش را بگیرد  زیر حرارت را خاموش می کنیم

5- برنج را در آب داغ جوشانده وقتی نرم ش آبکش کرده ته دیگ را با روغن بارگذاشته یک لایه از برنج و یک لایه از مخلوط  عدس می کشیم تا آخر دمبوغ را گذاشته زیرش رو 10 دقیقه روی حرارت زیاد و بعد روی حرارت ملایم حدود 20 دقیقه می گذاریم تا غذایمان آماده شود


من این غذا را با پیاز و ماست در کنار کتلت سیب زمینی خیلی دوست دارم







تاریخ ارسال: شنبه 29 فروردین 1394 ساعت 14:19 | نویسنده: مسی | چاپ مطلب
نظرات (1)
شنبه 29 فروردین 1394 15:56
ستایش
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام و روز خوش عزیزم
استوت چیه؟
پاسخ:
سلام بانو خیلی خوش اومدین فک کنم به فارسی میشه پودر فلفل سیاه
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد