X
تبلیغات
رایتل

آرزوهای شیشه ای

قبلا وبلاگی با عنوان قور قوری جون و بافتنی فعالیت میکردم به آدرس leisurearts.blogfa.com

ساندویچ مرغ و قارچ

سلام دوست جووونام  این یه غذای کامللللللللن سالم  کاملللللللللللللللن سریع  و فوخ العاده خوشمزه اس 

من که حین پختش اصلن انتظار نداشتم شوشوئه خوشش بیاد

چوووووووووووووووووون....................

ایشون کاملن حساسن به طعم غذا      بوی غذا      و به ویژه مواد داخل غذا که !!!!      قارچ نداشته باشه 

دقت کنین قارچ نداشته باشه تو این 4 سالم حسرت قارچ رو گذاشته بودن رو دلم  و اینکه

ایشون یه عادتی دارن قبل اینکه غذا رو بخورن بو میکنن اگ باب تبعشون نباشه کلن غذا رو پس

میزنن    ولی خوشبختانه این غذا رو خوردن و کاملن پسندیدن

پس!

پیشنهاد میکنم حتمن بپزین  واسه اینکه شوشوهاتون رو اسیر عشقتون کنین

میدونین که مردا عشقشون به شکمشونه

راسی یادم رف بگم اینو از وب مری جووونم ورداشتم مرری جون مچکریم مری جووون مچکریم مری جون مچکریم




با این توضیح که همسری بهد خوردنش گفتن طعمش شبیه دنر مرغه به به !!!!
ولی من چون سرما خوردگی داشتم و از طرفی تازه افطاری کرده بودم و اصلن اشتها نداشتم فکریدم کجااااش !!!
صبحی که واسه سحری خوردیدم دیدم عین دنره
دنر یه جور کبابی خوشمزه ترکیه ای هستش نیدونم تو شهرهای دیگه ایرانم هس یا فقط تو ارومیه هستشکه با یک نوع دستگاه خاصی پخته میشه بسیار گران و لذیذ هست.

  

مواد لازم  (برای 2 نفر)

سینه مرغ آب پز: یک عدد

آب مرغ : یک ملاقه

پیاز : یک عدد متوسط

فلفل سیاه : به مقدار دلخواه

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

قارچ درشت خرد شده: یک عدد متوسط

بقیه مواد هم که نان ساندویچی و خیارشورو گوجه فرنگی و سس ساندویج یا سس سفید. هستش

1- پیاز رو خلالی خرد میکنیم میذاریم با کمی روغن طلایی کم رنگ شه بعد مرغ که به قطعات کوچیک دراوردیم با نمک و فلفل و یه کوچولو

زردچوبه تفت میدیم

2- بعد مرغارو ریش ریش میکنیم و با روغن تفت میدیم بازم یه کم فلفل سیاه و اگه نمکش کم بود نمک اضافه میکنیم و در حین سرخ شدن هر چند

دقیقه یه کم ازون آب مرغی که نگه داشتیم رو میریزیم توش که نرم و خوشمزه بشه .

3- حالا رب رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

4-درآخر شعله رو تا آخر زیاد میکنیم و قارچ رو اضافه میکنیم و مرتب با شعله زیاد هم میزنیم تا قارچ آب نندازه و تفت بخوره


نکته: اگه قارچ آب انداخت هم که یه کم میذاریم بمونه تا آب اضافیش تبخیر شه.اما این موادمون خیلی نباید خشک باشه یه کم نرم و آبدار باشه خیلی خیلی ساندویچش خوشمزه تره




برچسب‌ها: ساندویچ ها- آشپزی
تاریخ ارسال: شنبه 29 فروردین 1394 ساعت 13:45 | نویسنده: مسی | چاپ مطلب
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد