don't wait until people are dead to give them flower
برای دادن گل به دیگران منتظر مراسم تدفین آنها نباشین
مواد لازم :
بادمجان قلمی متوسط: یک عدد
گوشت قرمز: به مقدار دلخواه
لپه پخته شده : نصف پیمانه
ادویه: به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
لیمو امانی: 2 عدد کوچک
رب: یک قاشق غذا خوری
پیاز: یک عدد متوسط
طر تهیه:
1- اول گوشت قرمز را شسته با لیمو امانی هایی که هسته شان گرفته شده مقداری آب و یک قاشق چایخوری نمک در زودپز می گذاریم حدود یک ساعت بپزد.
2- یاز را خرد کرده در قابلمه ریخته با روغن داغ سرخش می کنیم به آن ادویه و فلفل و نک زده و رب را اضافه می کنیم .
3- بادمجان قلمی ها را پوست کنده شسته حدود 10 دقیقه در آب نمک خوابانده از آب نمک بیرون آورده آبش را گرفته و در روغن سرخ می کنیم
4- گوشت قرمز را به همراه آبش درون قابلمه که حاوی لپه است ریخته می گذاریم کمی بجوشد و مقداری از آبش گرفته شده حالت حلیم بگیرد بعد زیرش ا کم کرده بادمجان قلمی سرخ شده را اضافه کرده حدود 15 الی 20 دقیقه روی حرارت ملایم جا بیافتد .
این غذا در کنار برنج یک غذای خوشمزه و مقوی می باشد و با لیته سرو می شود.
یه اموزشی چیزی عاخه
و اینکه شوما خواستی درست کنی خلال اماده نریز روش قشنگ سیب زمینی سرخ کن
اینا نکات همسر داری واشپزیه
بله چشب قربان یادم رفته بود شما استاد آشپزی هستید به خصوص پخت املت رو بیلچه