X
تبلیغات
رایتل

آرزوهای شیشه ای

قبلا وبلاگی با عنوان قور قوری جون و بافتنی فعالیت میکردم به آدرس leisurearts.blogfa.com

باقلا پلو


The nearer the soul is to God, the less its,

since the point nearest the circle is subject to the least motion.. disturbances

هر چه روح به خدا نزدیکتر باشد، آشفتگی اش کمتر است

.زیرا نزدیک ترین نقطه به مرکز دایره، کمترین تکان را دارد









  

مواد لازم (برای 2 نفر):


برنج : 3پیمانه

شوید تازه و خرد شده : یک پیمانه سر خالی

باقالی تازه : یک پیمانه سر خالی

گوشت : یک و نیم پیمانه

پیاز متوسط : یک عدد

سیب زمینی: به مقدار لازم

رب نصف قاشق چایی خوری (فقط واسه رنگش)

نمک ، فلفل ، دارپچین ، پودرسیر و زعفران به مقدار لازم


طرز تهیه :


1-ابتدا گوشتارو بصورت خورشتی ریز میکنیم و یه قابمه کوچیکو آب میکنیم و گوشتارو میریزم توش و میزاریم رو گاز تا بپزه

2- 2 تا 3 ساعت بعد میریم سراغ باقالی ها اوناهم تو یه قابلمه کوچیک میریزیم و میزاریم روی گاز تا پخته بشه

3-وقتی باقالی ها یکم نرم تر شد برنج ها رو تو یه قابلمه ریخته می‌ذاریم تو آب بجوشه

4- وقتی آب برنجمون به جوش اومد شوید رو بهش اضافه میکنیم

5- وقتی باقالی هامون پخته شدن آبشونو خالی میکنیم و تو یه ماهی تابه روغن میریزیم و باقالی هارو میریزیم توش و اون هارو واسه 1 دقیقه تفت میدیم

6- وقتی برنجمون نیم پز شد اون هارو آبکش میکنیم و بهش باقالی ها رو اضافه میکنیم و روش نمک می پاشیم و با هم مخلوطش میکنیم

6-قابلمه برنجو میزاریم رو گاز تا آبش خشک بشه و  اون سیب زمینیه کوچیکو پوستش میکنیم و سپس حلقه حلقش میکنیم یکمی روغن میریزیم کفه قابلمه اگه قابلمتون نچسب نیست میزارین خوب روغن داغ بشه (اگه روغن داغ نباشه سیب زمینی ها به قابلمه می چسبه)

6- و سپس سبزمینی هارو میچینیم کفه قابلمه و میزاریم 3 ، 4 دقیقه سرخ شه 7-سپس قابلمه رو از رو گاز برمیداریم و برنجو از توی صافی میریزین تو قابلمه و لابه لای برنجتون زعفران آسیاب شده بپاشین روی برنجتون انداره ته استکان آب بریزین و درشو بزارین و بزارین روی گاز واسه 2 دقیقه شعلشو زیاد کنین تا بخار کنه و بعدش شعلشو کم کنین و واسه 25 تا 30 دقیقه میزاریم تا دم بکشه

7-  پیاز رو خوب ریز میکنیم و تو یه ماهی تابه روغن میریزیم و پیازو میریزیم توش و خوب سرخش میکنیم

8- حالا اون گوشتارو که گذاشته بودیم بپزه رو از روی گاز بر میداریم آبشو خالی میکنیم و گوشتارو میریزیم تو ماهی تابه تا با پیازا تفت بخورن و بهش نمک و رب و یکمی زعفران و ادویه ها رو اضافه میکنیم وهم میزنیم تا خوب با موادمون مخلوط شن و واسه 3 ، 4 دقیقه موادو سرخ میکنیم

9-وقتی برنج دم کشید برنجمونو میکشیم تو بشقاب و گوشتارو هم میریزم رو رو برنجمون.




تاریخ ارسال: دوشنبه 24 فروردین 1394 ساعت 00:42 | نویسنده: مسی | چاپ مطلب
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد